Neste opptreden

Julekonsert
Hamar Domkirke
8. des 2020

 

 


Furneskoret - ... det lille ekstra

 

Linker

 Furneskoret på facebook

Vi har en egen vegg under Facebook, følg linken over.

 Norges Korforbund

Vi er medlem der og hører til 
regionen NK Hedmark.

Grasrotandelen

Vi er registrert der og støtt oss gjerne.
Aktiver vha SMS og send
GRASROTANDELEN 979146612 til 2020.Konserten er nå vel blåst, og vi takker publikum for det gode oppmøtet og responsen!

Det ble en fin stemning i Brumunddal kirke med fullsatt sal!

Vi  tenner lys, for refleksjon og ettertanke, for hverandre og oss selv. Velkomment til konsert!

FURNESKORET OG BRUMUNDDAL BRASS

Furneskoret liker samarbeidsprosjekter, og ser fram til en spennende konsert med Brumunddal Brass!  Konsert sammen med et brass orkester krever sitt kor - og vi gleder oss til å viser publikum at dette funker.  Gjennom høsten har vår supervikar-dirigent Thomas Caplin forsøkt å grave frem solisten i hver enkelt korsanger, samt fokusert på den enkeltes ansvar for helheten. Konserten er et høydepunkt for koret og en fin avslutning på et inspirerende samarbeid med Thomas i høst.


Brumunddal Brass ser også med glede fram til en samarbeidskonsert med lokale krefter, og er ikke redde for å kaste seg ut i krevende konsertformer.  Erfaring fra supersuksessen "Hyllest til  Queen" i 2010 ga publikum og presse et godt innblikk i de kvaliteter  korpset har, og som det jobbes videre med å utvikle.


Sammen har vi funnet frem til et balansert og flott repertoar som gir rom for store opplevelser for kor, korps og ikke minst i fellesskap: Til ungdommen, Vitae lux, Mitt lille land, Ved Nesland kyrkje, Fragile, Blåmann, Mitt hjerte alltid vanker, Tenn lys (allsang) m.fl..

___________________________________

Kjære sangere i Furneskoret!


Jeg vil få takke dere for en veldig fin kveld i går og for en fin tid sammen med dere!


Det har vært en sann fornøyelse å jobbe sammen med dere – lydhøre, kompetente, engasjerte, villige! Det er ord som dukker opp når jeg tenker på Furneskoret!
Jeg har prøvd å gi dere av meg selv og formidle tanker om musikk, om sang og om livet i et kor. Jeg håper at noe av disse frø jeg har strødd rundt meg har havnet i god jord og får blomstre videre under gartner Heidis grønne og fintfølende fingre.


Vi vil sees igjen – først når dere kommer til konserten med ungdomskoret EDTChoir! Det setter jeg og ungdommene utrolig stor pris på! Det er en anerkjennelse så stor som noen, når et helt kor støtter opp! Så kanskje jeg også vil se noen av dere når jeg selv synger i vokalgruppen Nordic Blue sin konsert på Gregers den 10.12 mellom 15 – 17. Velkommen! Den er gratis!


Igjen – tusen takk for samarbeidet og samsangen og ha en riktig fin førjulstid!


Thomas