Neste opptreden

Julekonsert
Hamar Domkirke
8. des 2020

 

 


Furneskoret - ... det lille ekstra

 

Linker

 Furneskoret på facebook

Vi har en egen vegg under Facebook, følg linken over.

 Norges Korforbund

Vi er medlem der og hører til 
regionen NK Hedmark.

Grasrotandelen

Vi er registrert der og støtt oss gjerne.
Aktiver vha SMS og send
GRASROTANDELEN 979146612 til 2020.Furneskoret og Publiners 19. mars 2011

Anmeldelser etter konsertene:Faksimile: HA 21. mars 2011 og RB: 22. mars 2011

 

Brønnøysundbandet Publiners kom til Brumunddal og holdt konsert sammen med Furneskoret 19. mars 2011.

Fra bandets hjemmeside leser vi:
"Publiners er fra Brønnøysund i Nordland. De siste årene har de markert seg som et band å regne med innenfor den gledelig tiltagende bølgen av norskspråklig musikk. Bandets forrige album "Driv" høstet gode kritikker landet over. Mange femmere på avisenes terninger, mange godord og mange til dels fåfengte forsøk på å sjangerplassere Publiners. Pop eller folkrock? Viser eller hva? Vil man absolutt plassere en merkelapp på bandet kan man like godt bruke deres egen betegnelse: Dette er Folk`n roll. Folk, pop - og rock fremført med en stor porsjon musikalitet og spilleglede.

Bandet har fått mye oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i bl.a "Kjempesjansen" på NRK1 i 2007 og gullfinaleplassen med låta "Te stein" i MGP 2009. Guttenes folkelige væremåte og tydelige spilleglede har skaffet dem mange venner og fans. De tidligere singlene "Maja" (2005), "Toft" (2008) og den lavmælte balladen "God natt" (2008) er fremdeles jevnlig å høre på radio, i tillegg til låter som "Fritt fram" (2008) og nevnte "Te stein"

Publiners er et erfarent liveband med hundrevis av konserter bak seg. Og Publiners elsker virkelig å spille konserter. Akkurat som på plate skinner spillegleden igjennom, noe som smitter over på publikum. Konsertene er karakterisert som "blanding mellom sirkus og kunst", "Konfest" og "fest i hobbitun". Hopping, løping og glede kombinert med udiskutabel musikalsk kvalitet og mektige ballader har skylden for denne begrepsbruken. "

Her er to spor fra YouTube (også lenke på Toft og Maja over): Bær me over: og Så Herlig:

Forberedelsene er godt i gang! Koret begynte innstudering av tekster og noter sammen med arrangør Tor Halvard Nilsen på det årlige Hafjell-seminaret i slutten av oktober. Se hva Ringsaker Blad skriver om seminaret.

 

 

Sist oppdatert tirsdag 17. mai 2011 17:57